Contact

Levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Jouw bestelling wordt altijd binnen 24-48 uur verzonden vanaf onze leverancier. Normaal gesproken ontvang je jouw bestelling zeven tot zestien dagen na het plaatsen van de bestelling. 

Mijn verwachte leveringstermijn is verstreken, waar is mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte leveringstermijn geleverd. Helaas kan het gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt in het leveringsproces.

Klik hier om jouw bestelling te volgen

Heb je 7 dagen na de verwachte leveringstijd nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op. (controleer ook de ongewenste mailbox)

Waar kan ik mijn Track & Trace code vinden?

Je hebt een e-mail ontvangen met de code. Je kunt de e-mail niet vinden? Geen probleem. Op onze trackingpagina heb je de code niet nodig om uw bestelling te volgen, dit kan namelijk ook met het ordernummer.

Klik hier om jouw bestelling te volgen

De tracking pagina laat niets zien, hoe is dat mogelijk?
Vanaf het moment dat uw pakket bij het postorderbedrijf aankomt, is de Track en Trace informatie beschikbaar. Vergeet niet dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Ruilen en retourneren

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik het terugsturen?

Ja, je kunt (bijna) elke bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Klik hier voor meer informatie.

Ik wil een artikel terugsturen, wat moet ik doen?

Ga naar de ruilen en retourneren pagina en volg de stappen. Als je niet tevreden bent met de bestelling, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De producten moeten in hun oorspronkelijke staat worden geretourneerd met de labels en etiketten eraan. Het product mag geen tekenen van gebruik vertonen en de verpakking moet onbeschadigd zijn.

Een retourzending moet altijd vergezeld gaan van een Track en Trace code. De afzender is altijd verantwoordelijk voor de zending.

Voordat je een contactverzoek verstuurt, neem eens een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Hierop worden echt alle veelgestelde vragen beantwoord.

Klik hier om naar de veelgestelde vragen pagina te gaan