Ruilen en retourneren - Pretenoris.nl

Ruilen en retourneren

Wij doen onze best om jou van de beste en leukste producten te voorzien. Ben je toch niet tevreden over onze bestelling? Dat vinden wij jammer, maar hier willen wij je ook graag verder mee helpen. Klanttevredenheid is erg belangrijk bij ons, hierom hebben wij het ruilen en retourneren zo makkelijk mogelijk gemaakt. 

Je kunt je bestelling tot 30 dagen na ontvangst retourneren. Als wij het retour hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staat.
Pretenoris verstuurt geen retourlabels, de klant dient de retourkosten zelf te voldoen. Helaas kunnen wij niet opdraaien voor deze kosten door onze erg lage verkoopprijzen. Wij hopen hierin op je begrip.

Stel ons via de mail (info@pretenoris) op de hoogte van het retour, inclusief Track-en-Trace. Op deze manier kunnen wij het retour bijhouden en de status hiervan.

Artikelen in actie, met korting gekocht? In dat geval kun je je aangekochte product(en) alleen wisselen, bijvoorbeeld voor een andere maat.

Volg de 3 onderstaande stappen
Stap 1: Vraag het retourformulier aan via het contactformulier (deze staat bovenaan onze website). Vul deze in zoals aangegeven op het retourformulier.

 

 

 

 

 

 

Stap 2: Versturen van je bestelling: Het product/de producten samen met het ingevulde retourformulier en de orderbevestiging mogen verstuurd worden naar het adres op het retourformulier. Zorg ervoor dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Dit maakt het retourneren voor jou en ons makkelijk en traceerbaar. De zender is verantwoordelijk voor het juist versturen van het retour, met een Track en Trace code worden misverstanden voorkomen.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Geld terug: als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staat. 

Omruilen: Als je een nieuw of ander artikel wil ontvangen zorgen wij ervoor dat dit binnen 5 werkdagen bij onze leverancier besteld is. Vanaf hier verloopt het proces als elke order op onze webshop.